CONTINUITAT AFA

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar l'acta de la darrera Assemblea general de socis del passat 19 de desembre, juntament amb un escrit de la Presidenta de l'AFA, Sílvia Rostand. Ambdós documents contenen informació de vital importància, pel que us demanem que els llegiu amb atenció.
AFA Ignasi Iglésias

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar l'acta de l'assemblea de socis que va tenir lloc el passat 19 de Desembre. Us demanem que hi doneu un cop d'ull, en ella us expliquem els punts que vàrem tractar. Un dels més importants a dia d'avui és que tant la Marta (l'actual tresorera) com jo mateixa deixem els nostres càrrecs. El nostre recorregut dins l'AFA, va començar quan els nostres fills grans que són a 6è van començar p3...ja fa un munt d'anys...i a la Junta portem gairebé 3 anys. Aquesta darrera etapa ha estat molt intensa i creiem que és el moment de deixar pas a nova gent. Ja sabeu com és d'important l'AFA dins l'escola pública, és necessària per fer-se càrrec de moltes petites coses de les que tots som usuaris: casal, acollida, extraescolars, etc...*Sense els tres departaments de presidència, tresoreria i secretaria, no hi pot haver junta i per tant l’AFA quedarà dissolta a 31 d’agost si no surt relleu.*
Ser actiu dins L'AFA és cosa de tots, és conèixer d'una altra manera l'escola, és viure i compartir l'espai on els teus fills/es viuen grans aventures en els anys més importants de la seva vida. No us faci por el compromís, el no arribar, el no saber...us puc dir que aquesta sensació l'hem tingut tots, però al final si les coses es fan amb ganes i il·lusió, surten soles.

Si algú de vosaltres està interessat, en podem parlar quan vulgueu, sigui qui sigui tindrà el nostre suport durant tot el temps que calgui.

Només podem fer que animar-vos a intentar-ho!

Sílvia Rostand Presidenta AFA

Vols comentar alguna cosa?

Més articles en AFA Informació