La comissió de Casal i Acollida s'encarrega d'organitzar el casal que es realitza dins la mateixa escola durant les vacances d'estiu, així com la gestió de l'acollida matinal.

Informació

El Casal

Cada any ens posem en contacte amb diferents empreses del sector del lleure escolar i s'escull la que gestionarà el casal d'estiu dins l'escola.

Per al curs 2018-2019 s'ha escollit l'empresa CETT10, que enguany també gestionarà les convivències que proposa l'AFA.

El casal cobreix totes les vacances escolars des de finals de juny fins mitjans setembre, excepte el mes d'agost i hi poden assistir tots els infants, des de P3 fins 6è, no només de l'escola Ignasi Iglesias, sinó també de fora, donat que és un casal homologat per l'Ajuntament de Barcelona.

És un casal de caire lúdic pensat per a l'esbarjo dels nostres infants en un ambient pròxim i familiar, com són les instal•lacions de la nostra escola, així com també es realitzen sortides de proximitat i l'assistència setmanal a una piscina descoberta.

Acollida

Diàriament s'ofereix el servei d'acollida de 8 a 9 del matí, on els nostres menuts, acompanyats de dues monitores, poden esmorzar i jugar una estona dins del menjador de l'escola fins l'hora d'entrada a les classes. Es pot entrar a les 8 o a les 8:30 i es pot fer ús del servei de manera continuada o esporàdicament, assistint tots els dies de la setmana o només alguns.
Per matricular al teu fill omple les dades que apareixen en el full de matrícula i envia-ho per correu a .
Us informem que per tal de poder assistir-hi s'ha de ser soci de l'AFA.
També s'ofereix el servei d'acollida durant totes aquelles tardes dels dies de jornada intensiva, per cobrir l'horari de 15:00 a 16:30 en el que no hi ha classes, en especial durant els darrers dies de curs al juny.

Matricula Acollida Ignasi Iglesias

També s'ofereix el servei d'acollida durant totes aquelles tardes dels dies de jornada intensiva, per cobrir l'horari de 15:00 a 16:30 en el que no hi ha classes, en especial durant els darrers dies de curs al juny.

Ludoteca Tarda

Per aquest curs engeguem un nou servei de Ludoteca per la tarda, que s'oferirà diàriament de 16:30 a 17:30 o de 16:30 a 17:00. Com la resta d'activitats, s'ha d'arribar a un mínim d'inscrits per a poder obrir el servei i també s'ha de ser soci de l'AFA per poder inscriure's.
Per tal de tenir una previsió, us adjuntem el full de matrícula que haureu d'enviar a abans del proper dia 25 de juliol.

Matricula Ludoteca Ignasi Iglesias


El més recent

estiu-2019

Reunió informativa del casal d'estiu

 • Nadia
 • el 30/05/2019

Benvolgudes famílies, Recordar-vos que el proper dilluns 3 de juny a les 16:45 es farà una nova reunió informativa del casal d'estiu al barracó del pati. Ens donaran més detalls i podrem resoldre tots els nostres dubtes. A més, podem entregar ja la documentació requerida (v. Pdf; els documents els podeu trobar a la web de cet10, https://cet10.com/activitats-estiu-2019/ documentacio requerida i també a la web de l'AMPA). Podeu entregarla des de les 16.30 a la porta del barr...


estiu-2019

CASAL ESTIU 2019

 • Nadia
 • el 24/04/2019

Us enviem tota la informació de la reunió que vam tenir amb Cet10 referent al casal d'aquest estiu. També estarà disponible al web de l'AFA. Recordar-vos que el proper dilluns 29.04 s'obre el termini d'inscripció (on line) i de sol·licitud de beques. Dilluns a les 16:30 estarem a l'escola per gestionar les beques per a les famílies que estiguin interessades i resoldre els vostres dubtes. Per qualsevol dubte o informació: casal.ampaignasiiglesias@gmail.com...


CASAL D’ESTIU

REUNIÓ CASAL D’ESTIU

 • Nadia
 • el 07/04/2019

Benvolgudes famílies, Us volem recordar que el proper 8 d'abril a les 16.45h es farà la reunió informativa del casal d'estiu d’enguany. La reunió es durà a terme als barracons i hi haurà servei de monitoratge. Us avancem que, de nou, el casal serà a l'escola Can Fabra amb Cet10. Us adjuntem flyer informatiu! No hi falteu! Comissió de Casal i Acollida casal.ampaignasiiglesias@gmail.com


CASAL DE PRIMAVERA

 • Nadia
 • el 19/03/2019

Benvolgudes famílies, Desde la comissió de Casal de l'escola us volem oferir dues propostes de Casal per les vacances de Setmana Santa. Ja que les obres no permeten fer casal a l'escola, Cet10 ens dona la possibilitat d'escollir entre Can Fabra i La Maquinista. Us podeu apuntar a qualsevol de les dues. Les inscripcions es fan via mail des del 18.03 fins l'11.04. Animeu-vos! Us enviem els díptics amb tota la informació. Qualsevol dubte us el resolem a casal....


Inscripció acollida i ludoteca 2018 - 2019

 • Carmen
 • el 05/09/2018

Benvolgudes famílies, Us informem que a partir del dia 12 hi haurà servei d'acullida i de ludoteca. Tanmateix podreu fer la inscripció presencialment durant el servei d'acollida o de ludoteca. Us recordem que poder fer ús d'aquest servei s'ha de ser soci de l'AMPA Salutacions cordials...


20 articles en Casal i Acollida

Integrants de la comissió

 • Laura Abad (1r)

 • María José Mata (1r i P3)