Gràcies a l'esforç i a la implicació dels geganters i timbalers,el Joanot i el Trasto poden sortir a ballar amb els seus amics,i tots en podem gaudir. La comissió de geganters necessita que hi participis...Gràcies per la vostra col.laboració

El grup de Geganters i Tabalers va néixer a l’any 1.992, però l'origen del gegant va iniciar-se el curs 1990-91 a partir d'un projecte d'un grup de pares i mestres de l'escola, culminant-se a la primera Cercavila al desembre de 1.992, amb motiu de la Festa Major de Sant Andreu i des de llavors fins a avui han estat representant el nom de l’Escola per enllà on han participat.

Més que un grup, ens agrada denominar-nos COLLA, i aquesta la forma un grup de pares, mares i fills amb la finalitat de fer una activitat a l’aire lliure que promocioni la cultura popular amb la música i ball de gegants, però sobretot fer una activitat conjunta amb els nostres fills i amics de l’escola.

Les nostres figures són el JOANOT i el TRASTO i són molt conegudes al barri de Sant Andreu, i sobretot són molt apreciades quan surten a altres barris de Barcelona o fora de la nostra ciutat.

L’any que va acabar al Juny va ser un dels mes importants, perquè vàrem celebrar els 25 anys de la creació del Joanot i per tant de la Colla de Geganters i Tabalers, així com el cinquè aniversari del seu inseparable amic Trasto i vàrem visitar el Poble Espanyol, les Rambles de Barcelona, Terrassa, Rubí, Sant Iscle de Vallalta, amb la culminació de la DAP (Diada Adifolk a Perpignan) on per primera vegada la nostra colla va traspassar les fronteres del país.

Calendari Sortides Curs 2019-2020


Desembre

Cercavila de Festa Major de Sant Andreu

Desembre de 2019

Febrer

Cercavila de Santa Eulàlia

Febrer de 2020

Abril

Trobada Gegants d'escoles de Catalunya

Abril de 2020

Maig

Trobada Gegantera Teresa Altet (Rubi)

Maig de 2020

Juny

Cercavila Festa Major Trinitat Vella

Juny de 2020

Ciutat Gegantera (CASTELLBISBAL)

Juny de 2020

Us anirem informant dels horaris i dels llocs de les sortides pels mitjans habituals (web,taulell i e-mail).

Aquest any també hem engegat un nou Projecte que és el taller de GRALLA, que volem incorporar a la nostra colla i de la qual ja vàrem fer un prova pilot a la darrera sortida de l’any passat. Aquest taller es fa els DISSABTES a les 10:30 del matí a l’Harmonia.

Els TABALS també tenen hora i dia d’assaig, els DIVENDRES a les 19:00h al pati de l’Escola.

ANIMEU-VOS A FORMAR PART DE LA NOSTRA GRAN COLLA, SEGUR QUE ENS HO PASSAREM MOLT BE.


El més recent

Informació Trobada de Gegants d'Escoles de Catalunya

Trobada de Gegants d'escoles de Catalunya

 • Carmen
 • el 10/05/2019

GEGANTERS I TABALERS INFORMEN El proper diumenge 19 de maig la nostra Escola participarà a la tradicional XXI TROBADA DE GEGANTS D'ESCOLES DE CATALUNYA que enguany organitza l'escola Turó del Drac de Canet Durant el matí hi haurà jocs i tallers fins a les 12:00h que començarà la Cercavila pels carrers de centre de Canet. Esteu convidats a gaudir amb nosaltres de la música i cultura popular en el marc d’una jornada familiar i festiva per tal de promoure la festa...


Festes Santa Eulàlia

Festes Santa Eulàlia 2019

 • Nadia
 • el 05/02/2019


Cercavila festa major 2018

Cercavila Festa Major 2018

 • Nadia
 • el 22/11/2018


Cercavila Festa Major Sant Andreu

Cercavila Festa Major Sant Andreu

 • Nadia
 • el 29/11/2017

GEGANTERS I TABALERS IGNASI IGLESIAS INFORMEN: El proper diumenge 3 de desembre en motiu de la Festa Major de Sant Andreu es celebrarà la tradicional Cercavila, amb un munt de Colles Geganteres convidades i Entitats del Barri. Els Gegants i Bestiari es plantaran al carrer Torras i Bages des d’Orfila fins Joan Torras a partir de les 11:30h. A les 12:00h començarà la Cercavila i farà el seu recorregut per Torras i Bages, Guardiola i Feliu, Gran de Sant Andreu, Malats, Sant Marià, Pons i...16 articles en Tabalers i Geganters

Integrants de la comissió

 • Cristina Jauregui (P4)

 • Núria Clavero (1r)

 • Lorena Justicia (P5 i P3)

ARA ÉS EL MOMENT!

Aprèn a tocar els instruments que acompanyen als nostres estimats Joanot i Trasto.

 • Timbals: Divendres de 18:30 a 20:30 al pati de l’escola
 • Gralla: Dissabte de 12:00 a 13:30 a l’Harmonia
 • Balls de Gegant: Algun Divendres a la mateixa hora que Tabals.

Les clases son gratuïtes.
ANIMA’T!

El Joanot

Lo más destacado

Galería

ver todo