Resum reunió amb els monitors La Brúixola

En primer lloc us volem demanar disculpes a totes les persones que no es van poder connectar o bé es van connectar tard, per això si voleu que fem una altra reunió ens ho podeu comunicar pel correu electrònic i si hi ha una certa demanda en fem una de nova.

Us fem un resum d’aspectes a destacar de la reunió d’ahir:

Preus provisionals sense autocar*:

 • 141,70 del 29 juny a 1 juliol (P3 a 2on)
 • 245,30 del 27 juny a 1 juliol (3er-6é)

*El preu final dependrà dels assistents i de les places ocupades a l’autocar (les places de l’autocar són 55, 45 o 35)

 • No hi han beques per aquestes colònies.
 • L’empresa Brúixola ens enviarà un formulari amb tots els aspectes que hagin de saber dels vostres fills, intoleràncies, al·lèrgies, medicació, si saben nedar o no, etc… Igualment el dia de la sortida cap a la casa de colònies els monitors estaran una estona abans per conèixer les famílies i és el moment d’explicar neguits dels nens, medicació si en prenen (s’hagin posat malalts aquella mateixa setmana), etc… aspectes a saber d’últim moment.

Aspectes a destacar de la casa Can Riera de Ciuret:

 • Hi ha dues piscines: una per infantil i nens que no sàpiguen nedar que no cobreix, és la piscina petita; un altre que sí cobreix pels nens i nenes que sí sàpiguen nedar. Hi ha un monitor que és socorrista.
 • Ràtio 1 monitor cada 10 nens.
 • Els monitors dormen amb els nens i nenes. 
 • Hi ha lavabos a dins l’habitació on dormen, així és més fàcil a l’hora d’anar al lavabo a la nit.
 • Primer mig dia entrada a les habitacions i introducció del fil conductor de les activitats de la casa.
 • Últim dia no hi haurà ni piscina ni jocs de bany ja que de bon matí faràn les motxilles.

Seguiment dels nens i nenes per part dels pares i mares:

 • En el formulari on pregunten aspectes importants també va inclosa l’autorització de la presa d’imatges dels nens i les nenes. Els monitors enviaran fotos cada migdia i cada nit a una de les mares que formem part de la comissió de colònies que seguidament les enviarem a un grup de WhatsApp on siguin totes les families de les colònies.
 • No cal portar diners a les colònies ja que no es realitzarà cap sortida a cap poble, la casa esta en la muntanya.
 • QUEDA TOTALMENT PROHIBIT portar a les colònies qualsevol aparell electrònic,  si algun nen o nena el porta d’amagat, tan les empreses com les persones que formem la comissió de colònies no ens farem responsables de la pèrdua, sostracció o trencament d’aquest. Les colònies estan pensades per que els nens desconnectin del món tecnològic i s’acostin més a la natura.

Us deixem el document on explicaven les activitats que es duràn a terme a la casa.

Per qualsevol pregunta no dubteu en contactar amb nosaltres al correu de la comissió coloniesignasiiglesias@gmail.com

You may also like...