En Joanot i el Trasto ja estàn a l’escola!!

Divendres a la tarda en Joanot i el Trasto van arribar a l’escola després d’estar uns mesos a Bellpuig restaurant-se. Van entrar al ritme dels tabals de la colla i els nens i nenes els van rebre al pati, amb els pompons que havien fet a casa ( gràcies famílies!).

BENVINGUTS A CASA!!!

Ara el que necessita el Joanot són geganteres i geganters que el portin per a poder sortir a les festes de l’escola i a les sortides!!! Amb la restauració pesa molt menys i es porta molt més fàcilment.

Ens podeu enviar un mail ( collaignasiiglesias@gmail.com) i venir un divendres a provar.

Animeu-vos a viure la cultura popular en família!

La Colla de Tabals van animar l’arribada
Els geganters, minigeganter i minigegantera que van entrar el Joanot i el Trasto

You may also like...