Extraescolars

Graella d’activitats

Activitats artístiques (22-23)

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Activitats esportives (22-23)

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Altres (22-23)

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Nota: Els preus són TRIMESTRALS. Clicant sobre l’activitat podreu veure’n més detalls.

La Comissió d’extraescolars gestiona i coordina totes les activitats extraescolars que es realitzen a l’escola. Exercim de nexe entre les famílies i les empreses que ofereixen les activitats (altes, baixes, modificacions). A final de cada curs s’elabora la graella que s’oferirà al curs següent intentant confeccionar la millor oferta per les famílies.

Les extraescolars comencen el dia 3 d’octubre i finalitzen la penúltima setmana d’escola. Aquesta mateixa setmana es realitza la festa de fi de curs on cada extraescolar realitza una exhibició del que han estat aprenent durant el curs.

Qualsevol incidència que succeeixi sobre alguna activitat extraescolar a la qual el vostre fill està inscrit us preguem que ens la comuniqueu directament a nosaltres. De la mateixa manera que si heu de tramitar una baixa o canvi d’extraescolar us preguem que ho comuniqueu a extraescolarsignasiiglesias@gmail.com

Totes les activitats de la tarda comencen a les 16.30. Els pares d’Educació Infantil haureu d’autoritzar la recollida de la conserge, això vol dir que ella recollirà al nen/nena a la sortida a les 16.20, l’hi donarà el berenar i el portarà a l’activitat corresponent.

Totes les activitats finalitzen a les 17.45 a excepte de Rítmica que finalitza a les 18.30.

Hi ha un telèfon de la conserge d’extraescolars a disposició de les famílies que estarà en funcionament únicament durant la duració de les activitats per poder comunicar qualsevol novetat o incidència en la recollida dels nens/es.

Cada trimestre es realitzen portes obertes de cada activitat. El fet de realitzar o no les portes obertes és cosa de cada empresa que es qui decideix en última instancia. Els dies de les portes obertes s’avisa a les famílies per mail/WhatsApp en cada ocasió.

L’activitat de piscina és l’única que es realitza fora del centre. En aquesta activitat són els pares qui acompanyen als nens a la mateixa.

Degut a les restriccions relacionades amb el COVID, poden haver modificacions organitzatives que seran comunicades a les famílies.

LINK INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS FINS 18/09/2022 A LES 00h http://inscripcions.afaiiglesias.cat/inscripcio/extraescolars

PROTOCOL COVID

Els protocols de cada empresa estaran consensuats amb l’escola. Als següents links podeu trobar un resum de la informació que tenim a dia d’avui.

Tingueu en compte que els protocols poden variar segons vagin canviant les indicacions que rebin tant l’escola com les empreses.

Beques Extraescolars 2022/2023

Tota la informació a: https://www.plaesportescolarbcn.cat/es

Conserge

Mari Carmen 

608 163 143
només en horari extraescolar

Per autoritzar la recollida del vostre fill a la classe, només heu d’entregar el formulari amb les dades necessàries.
Formulari recollida

NOTA IMPORTANT!

Si us endarreriu per qualsevol motiu en el moment de la recollida del vostre fill, no oblideu avisar per telèfon a la Maria Carmen. Passats 15 minuts de l’hora de la sortida, és notificarà als Mossos, que es faran càrrec del vostre fill.


FORMULARIS INSCRIPCIÓ