Casal i acollida

El Casal

Cada any ens posem en contacte amb diferents empreses del sector del lleure escolar i s’escull la que gestionarà el casal d’estiu dins l’escola.

El casal cobreix totes les vacances escolars des de finals de juny fins mitjans setembre, excepte el mes d’agost i hi poden assistir tots els infants, des de P3 fins 6è, no només de l’escola Ignasi Iglesias, sinó també de fora, donat que és un casal homologat per l’Ajuntament de Barcelona.

És un casal de caire lúdic pensat per a l’esbarjo dels nostres infants en un ambient pròxim i familiar, com són les instal•lacions de la nostra escola, així com també es realitzen sortides de proximitat i l’assistència setmanal a una piscina descoberta.

Acollida

Diàriament s’ofereix el servei d’acollida de 7:30 a 9:00 del matí, on els nostres menuts, acompanyats de dues monitores, poden esmorzar i jugar una estona dins del menjador de l’escola fins l’hora d’entrada a les classes. Es pot entrar a les 7:30, a les 8:00 o a les 8:30 i es pot fer ús del servei de manera continuada o esporàdicament, assistint tots els dies de la setmana o només alguns.
Per matricular al teu fill omple les dades que apareixen en el full de matrícula i envia-ho per correu a casal.ampaignasiiglesias@gmail.com.
Us informem que per tal de poder assistir-hi s’ha de ser soci de l’AFA.
També s’ofereix el servei d’acollida durant totes aquelles tardes dels dies de jornada intensiva, per cobrir l’horari de 15:00 a 16:30 en el que no hi ha classes, en especial durant els darrers dies de curs al juny.

Matricula Acollida Ignasi Iglesias

Ludoteca Tarda

Per aquest curs engeguem un nou servei de Ludoteca per la tarda, que s’oferirà diàriament de 16:30 a 17:30 o de 16:30 a 17:00. Com la resta d’activitats, s’ha d’arribar a un mínim d’inscrits per a poder obrir el servei i també s’ha de ser soci de l’AFA per poder inscriure’s.
Per tal de tenir una previsió, us adjuntem el full de matrícula que haureu d’enviar a casal.ampaignasiiglesias@gmail.com abans del proper dia 25 de juliol.

Matricula Ludoteca Ignasi Iglesias

Entrades

Casal d’estiu 2021

Benvolgudes families,Des de la comissió de Casal us convidem a la primer reunió online informativa amb l’empresa organitzadora Cet10, sobre […]

CASAL INFORMA – ESTIU 2020

Hola Families, Esperem que tots esteu bé! L’Ajuntament de Barcelona obre la convocatòria per a la campanya de vacances d’estiu […]