Festes

Informació

Des de la Comissió de Festes ens encarreguem d’organitzar diferents festes i trobades amb les famílies, per tal de celebrar dates especials i poder compartir moments de tipus lúdic fora de l’horari escolar. Entre les festes que organitzem es troben:

– Festa de benvinguda de P3:  és la primera festa del curs i donem la benvinguda a les noves famílies  i infants que  comencen P3 a l’escola. Normalment aquesta festa la fem a l’Octubre, quan els petits de P3 ja han passat el període d’adaptació. Organitzem tallers al pati de l’escola i repartim berenar.

– Castanyada:  el darrer divendres d’octubre, després de la sortida dels infants de l’escola, celebrem la castanyada i l’arribada de la tardor amb berenar, música i activitats al pati de l’escola.

– Carnestoltes:  ens encanta el Carnestoltes i per això des de l’Afa participem cada any en la Rúa de Sant Andreu. Un cop triada la temàtica de les disfresses, ens engresquem fent tallers per les famílies per tal d’elaborar  les disfresses. El divendres de Carnestoltes, després de la Rúa que organitza l’escola, berenem al pati de l’escola amb música,  organitzem tallers entorn a la temàtica del Carnestoltes i les nenes i nens poden gaudir de les seves disfresses.

– Marató de TV3: col.laborem en la recollida de fons per la Marató de TV3 amb tallers diversos.

– Festa de la Primavera: és una festa molt especial, ja que a diferència de les altres, la fem en cap de setmana (dissabte o diumenge) i compartim un dia sencer al pati de l’escola per donar la benvinguda a la Primavera. Fem dinar de germanor amb carmanyoles, activitats diverses on poden participar infants i famílies, i aprofitem per posar ben maco el pati.

– Festa de final de curs: la traca final!!!  Diem adéu al curs tal i com es mereix l’ocasió, un sopar al pati de l’escola on cada família porta el seu menjar. Música, espectacles, DJ,…qualsevol cosa pot passar en aquesta nit tan especial!

Amb la situació actual de pandèmia, no hem pogut celebrar aquestes festes com ens hagués agradat, tot i això intentem dur a terme alguna acció per cadascuna d’aquestes dates perquè la Comissió de Festes segueixi estant present i els infants puguin gaudir d’aquestes festes encara que sigui d’una manera diferent, hem fet un detall per als nous de P3, hem decorat el pati i les entrades de l’escola i esperem que ben aviat puguem recuperar el format clàssic que tant ens agrada!!!