En Joanot va fer 30 anys i el Trasto 10!

El passat 23 d’octubre vam fer una gran festa per a celebrar l’aniversari del nostre gegant i el nostre gegantó. El regal de la Colla per als gegants van ser dos nous companys, dos capgrossos: un gat i un ratolí!

Va ser un dia molt bonic en què vam poder compartir una primera part amb colles de les escoles del barri fent una gran cercavila pels carrers de St. Andreu. Hem d’agraïr especialment als voluntaris i voluntàries que van tallar els carrers, sense els quals no s’hagués pogut fer la cercavila.

Després, a l’escola vam fer una tabalada conjunta i una ballada de gegants. Ens van acompanyar la Nota Grallera i les escoles: Mestre Gibert, Eulàlia Bota, el Sagrer, el Molí de Finestrelles i FEDAC.

Mes tard, les famílies de l’escola vam dinar una paella al pati i l’alumnat de l’escola va poder gaudir de dos inflables i sis jocs gegants molt divertits.

Durant tot el dia es van votar els noms per als nous capgrossos de l’escola. Les propostes s’havien treballat a les aules la setmana anterior. Finalment els noms triats van ser…

Misifú pel gat i Xerri pel ratolí. Benvinguts a l’escola!!!

Per acabar la festa es va sortejar un pernil.

Va ser una celebració molt bonica perquè vam poder compartir-la amb les altres colles, amb el barri ( que va ballar durant dues hores a ritme de percussió) i amb les famílies de l’escola.

En resum: un dia per recordar…

You may also like...