XXIII Trobada de Gegants d’Escola a Badalona

El diumenge 16 d’abril la Colla de l’Ignasi ens vam desplaçar a Badalona per a trobar-nos amb gegants i colles de les escoles de tota Catalunya.

Va ser un dia molt especial. Primer de tot, les colles amfitriones ens van convidar a un esmorzar al parc de Can Solei i Ca l’Arnús. Allà vam tenir l’oportunitat de veure i saludar geganters i tabalers d’arreu. Després vam fer una cercavila diferent, ja que vam tocar davant del mar, en un entorn impressionant. Al arribar al punt final, totes les colles vam tocar juntes el tema de la trobada i, per acabar, els gegantons i capgrossos van ballar tots junts un any més.

Durant la clausura de la Trobada es va anunciar el destí del proper any. Al 2024 ens trobem a…. Canet de Mar!!

Com sempre, vam acabar la festa amb un dinar al solet, al pati de l’escola.

No t’ho vols perdre la propera vegada? Apunta’t a la Colla!!!

You may also like...