CASAL INFORMA – ESTIU 2020

Hola Families,

Esperem que tots esteu bé!

L’Ajuntament de Barcelona obre la convocatòria per a la campanya de vacances d’estiu d’enguany i, per tant, es manté el calendari previst per a les inscripcions i per la sol·licitud d’ajuts econòmics i de monitoratge de suport per la inclusió.

No obstant i, davant la situació excepcional ocasionada per la Covid-19, tant les inscripcions com la resta de tràmits relacionats es faran a través de mitjans telemàtics.

Així doncs, CET10 s’ adapta a la situació actual i informa que les inscripcions de totes les activitats es realitzaran de manera online, així com les sol·licituds d’ajuts econòmics i de monitors/ores de suport a la inclusió.

Al web de Cet10 – https://cet10.com/ – hi trobaràs l’enllaç per poder realitzar tots els tràmits.

Les dates són les següents:

Inscripció a les activitats:
a partir del 25 d’abril de 2020.
· Sol·licitud d’ajut econòmic: del 25 d’abril al 19 de maig de 2020, ambdós inclosos.

· Sol·licitud de monitor/a de suport a la inclusió: del 25 d’abril al 22 de maig de 2020, ambdós inclosos.

Des de CET10 estàn treballant amb tots els protocols de seguretat, seguint les directrius de les autoritats competents, per tal de garantir la seguretat dels infants i joves, així com la dels nostres monitors i monitores.

Les darreres notícies, parlen d’ampliar les setmanes de la Campanya, donant impuls al mes d’Agost amb uns nous ajuts, més enllà, dels de l’Ajuntament de Barcelona, en aquest sentit , estem a l’espera de la concreció d’aquestes i us anirem informant de les novetats i protocols a seguir.

També us enviem el link directe per poder gestionar beques i ajudes de l’ajuntament.

http://www.campanyavacancesbcn.cat

Per qualsevol aclaració us atenem al mail casalignasiiglesias@gmail.com

You may also like...