Dia internacional de la diversitat funcional

diversitat funcional

Amb motiu del dia internacional de la diversitat funcional, aquest any amb el lema “un mon per a tots i totes¨, es va organitzar unes xerrades orientades als nens i nenes de cicle superior a càrrec de la dona d’en Toni Molina, que fou un gran activista social al barri per la lluita d’igualtat d’oportunitats per a totes aquelles persones amb discapacitat funcional. Al voltant de la seva figura es va volguer conscienciar als nens i nenes de 5è i 6è de les dificultats que ets poden trobar les persones amb diversitat funcional alhora posant de manifest que no tenen limits.

Si en voleu saber més d’en Toni Molina, podeu visitar https://www.verkami.com/projects/16728-diari-dun-capsigrany-toni-molina-1963-2016

Agraïm a l´escola aquesta oportunitat de poder transmetre als alumnes que no hi ha barreres i la importància de valors com l’esforç, l’actitud i el respecte.

You may also like...