XXX Jornada de reflexió “Coeduquem per una societat més igualitària”

Hola famílies,

Ens estrenem com a Comissió Coeducació!

Us volem convidar a la 30 Jornada de reflexió del Consell Escolar de Catalunya. Enguany està dedicada a la Coeducació, donant la importància que es mereix dins l’àmbit educatiu així com a la nostra societat, per poder transformar una població amb valors i principis . La XXX Jornada de reflexió del Consell Escolar de Catalunya (CEC) està dedicada a la coeducació, amb debats sobre la perspectiva de gènere i l’educació afectivosexual.

Tindrà lloc al Teatre Casal de Vilafranca del Penedès dissabte 14 de gener de 2023 i es retransmetà en línia. Amb motiu de la seva XXX Jornada, el CEC ha fixat el debat sobre la coeducació al voltant de dos eixos principals: la perspectiva de gènere i l’educació afectivo-sexual.

Si voleu asistir presencialment cal omplir el formulari, sino podeu entrar al link directament i veure-ho en línia. Us deixem l’enllaç amb tota la informació

http://consellescolarcat.gencat.cat/ca/actuacions/jornades/reflexio-2023/

AFA Ignasi Iglésias. Comissió Coeducació.

You may also like...