Què cal tenir en compte a les colònies d’estiu

  • No hi han beques per aquestes colònies.
  • L’empresa Brúixola ens enviarà un formulari amb tots els aspectes que hagin de saber dels vostres fills, intoleràncies, al·lèrgies, medicació, si saben nedar o no, etc… Igualment el dia de la sortida cap a la casa de colònies els monitors estaran una estona abans per conèixer les famílies i és el moment d’explicar neguits dels nens, medicació si en prenen (s’hagin posat malalts aquella mateixa setmana), etc… aspectes a saber d’últim moment.

Aspectes a destacar de la casa

  • Hi ha una piscina que és progressiva que va dels 50cm als 160cm i hi ha un monitor que és socorrista.
  • Ràtio 1 monitor cada 10 nens.
  • Els monitors dormen amb els nens i nenes. 
  • Primer mig dia entrada a les habitacions i introducció del fil conductor de les activitats de la casa.
  • Últim dia no hi haurà ni piscina ni jocs de bany ja que de bon matí faran les motxilles.

Seguiment dels nens i nenes per part dels pares i mares:

  • En el formulari on pregunten aspectes importants també va inclosa l’autorització de la presa d’imatges dels nens i les nenes. Els monitors enviaran fotos cada migdia i cada nit a una de les mares que formem part de la comissió de colònies que seguidament les enviarem a un grup de WhatsApp on siguin totes les famílies de les colònies.
  • No cal portar diners a les colònies ja que no es realitzarà cap sortida a cap poble, la casa esta en la muntanya.

QUEDA TOTALMENT PROHIBIT portar a les colònies qualsevol aparell electrònic,  si algun nen o nena el porta d’amagat, tan les empreses com les persones que formem la comissió de colònies no ens farem responsables de la pèrdua, sostracció o trencament d’aquest. Les colònies estan pensades per que els nens desconnectin del món tecnològic i s’acostin més a la natura.

Per veure com és la casa i les activitats les podeu consultar en l’apartat

https://afaiiglesias.cat/2024/04/09/colonies-afa-ignasi-iglesias-estiu-2024/

Si voleu saber preus i com fer la reserva

https://afaiiglesias.cat/2023/04/18/reserva-colonies-afa-2023/

Per qualsevol consulta no dubteu en enviar un correu electrònic a coloniesignasiiglesias@gmail.com

You may also like...