PREINSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS 23-24

Bon dia famílies,

Esperem que gaudíssiu de la festa cloenda d’extraescolars, si algú no va recollir el diploma, podeu enviar-nos un e-mail amb el nom, l’activitat i el curs entre avui i demà i us el farem arribar a la classe.

Ja podeu fer les preinscripcions per a les activitats extraescolars del curs 23-24, teniu de plaç fins el divendres 23, recordeu que la preinscripció dóna preferència i que de no fer-se no podem garantir que hi hagi plaça al setembre.

Aquí teniu l’enllaç:  https://forms.gle/ZsjpEkCkoL5Tzpz29

Les activitats el curs vinent començaran el 18 de setembre i s’ha de ser soci de L’AFA per poder relitzar-les.

Desitjar-vos un bon estiu a tots!

Comissió d’Extraescolars Escola Ignasi Iglésias

extraescolarsignasiiglesias@gmail.com

You may also like...